Shorties...

    Monday, November 2, 2009

    #163 Дребни страсти

    Четири дена... Минимално количество телевизия лошо качество, никакви извънработни компютърни занимания, качествена музика и книга. Пълно спокойствие.

    Наистина имах нужда да се махна за малко и се надявам нещата да са различни като се прибера довечера, отношението да е различно. Трудно е да запазиш позитивното си отношение, когато си обграден с лайна негативизъм.

    Самотата е хубава понякога... Няма чуждо присъствие, не се ослушваш за поредното "Пламенооо, интернета/наема/сметките/нещо счупено/нещо здраво/нещо с инструкции за четене/каквото и да е друго нещо". Знаеш, че ако е мръсно е мръсно заради теб. Знаеш, че няма проблем да изтичаш от банята до спалнята гола. Знаеш, че дори и в 3 през ноща няма проблем да пуснеш лампата, да си пуснеш музичка и да правиш каквото ти се иска. Ще си сготвиш и ще го направиш по твоя начин, без непрестанните "не го правиш правилно, аз така го правя, всеки друг начин е грешен, ама ти ползваш тигана пък аз исках да го ползвам и не мога да чакам, защото съм аз". Което ми напомня... открийте разликите, хех...














    *Рецептата и прекрасната снимка от дясно са взети от тук.

    Както и да е... Покрай този шибан компютър бях забравила да чета. Аз обичам да чета. Колкото и бавно да го правя, колкото и пъти да се отплесвам в мислите си... Наистина, нищо не може да сравни с хубава книга.

    Още нещо... безцелните разходки... тръгваш и няма значение на къде си се запътил. Шляеш се по улиците и зяпаш... Само да си бях взлеа фотоапарата, лента имам да изщраквам все пак.

    Уфф, глупости само...
    ---
    Къде си? Търся те...
    ---
    ETA: "Up" is a very cute film... It made me smile and it made me cry... Go see it!

    ETA1: I had erotic dreams. Some fucked up stuff. I didn't like it. I wonder if it were the GGFP? Guilty conscious? Regrets? Unfulfilled desires? It really could be anything...

    No comments: